Verstilde Kracht

 

VYN erkende yogadocent

In 2003 ben ik afgestudeerd bij de Intensieve Yogascholing Utrecht. Dit is een erkende yogaopleiding volgens de Vereniging voor Yogaleerkrachten Nederland. Zie de website www.vyn.nu Ik ben ook lid van de Vereniging voor Yogaleerkrachten Nederland. Ik heb vele jaren ervaring met yoga en bijscholingen. De VYN stelt mij verplicht om bijscholingen te volgen en word ik gecontroleerd op mijn professionaliteit.

Mijn visie op yoga

Mijn streven is yoga toegankelijk te maken. Ik geef concreet instructies hoe je houdingen kunt uitvoeren. De houdingen bouw ik in moeilijkheidsgraad op. En je blijft bij het niveau wat voor jou passend is. Want bij mij is yoga geen prestatie leveren maar een uitdaging om te leren voelen. Daarom zijn mijn lessen geschikt voor zowel beginnende als gevorderde yoga beoefenaars.

Het is ook mijn doel dat cursisten de voordelen van yoga kunnen vertalen naar het leven van alle dag. Bijvoorbeeld dat je het leren ontspannen uiteindelijk ook kunt gaan toepassen in situaties buiten de yogales. Ik vind het ook leuk om achtergronden te belichten, af te wisselen in lesstof en cursisten steeds meer yogavaardigheden aan te leren die mij ook veel hebben gebracht.