Doelgroepen

Theatergroepen

Zij kunnen mij inhuren voor teksttoneel, improvisatie vaardigheden of theatersport.

Reactie van Manfred Wiesz (interim manager)

Ik heb gespeeld in de rol van Kreon in de Medea van Euripides, uitgevoerd door toneelgroep Speelse Kracht. De uitvoering is geregisseerd door Ivo Feuth. Medea is een mooi, krachtig en nog steeds actueel stuk. Maar het is geen gemakkelijk stuk, met z’n verschillende vertel- en spelperspectieven, lange monologen en stemmingswisselingen. Dat is de reden dat doorgaans alleen de grote professionele toneelgezelschappen zich aan dit stuk wagen. Het was dus spannend of het ons zou gaan lukken om dit stuk op een juiste en voor het publiek boeiende wijze neer te zetten. Onder de bezielende leiding van Ivo is ons dat goed gelukt. Het publiek reageerde aangedaan en aangenaam verrast. Ivo heeft mij gestimuleerd krachten naar boven te halen, waarvan ik niet dacht dat ik die bezat of zou durven uitspelen. Ivo heeft ook het talent om dat wat zich aandient tijdens de repetities te observeren en in te passen in de lijn en de essentie van het stuk. De kwaliteiten van de spelers en de boodschap van het stuk elkaar gingen elkaar daardoor versterken. Ook noem ik graag het creatieve vermogen en de intu├»tie van Ivo om via de spelers zijn interpretatie van het stuk over te brengen op het publiek. In mijn ogen is hij daar goed in geslaagd.

Bedrijven/instellingen

Zij kunnen mij inhuren voor leren presenteren, rollenspelen over broepsvaardigheden of een theatersport workshop of presentator van een feest (type).

Reactie van Eelko Vooijs (NLP-trainer, zie www.eviont.nl )

Eviont is een opleidingsinstituut dat gecertificeerde NLP opleidingen aanbiedt aan professionals. In deze opleiding huren we Ivo regelmatig in voor een workshop Theatersport. Ivo weet met zijn enthousiasme en brede achtergrond een programma neer te zetten dat perfect aansluit bij de leerdoelen die we stellen. Daarbij draait hij geen programma af, maar doet iedere keer net wat nodig is op dat moment voor de betreffende groep. En het leukste is dat er terwijl er heel veel geleerd wordt ook enorm veel plezier gemaakt wordt en tranen gelachen. De workshops van Ivo worden door onze cursisten zeer hoog gewaardeerd.
Op basis van mijn ervaring kan ik Ivo van harte aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een leuke workshop, training of teambuilding die ook nog ergens over gaat!

Reactie van Rene Harninch, manager Veolia

Ik heb Ivo leren kennen als een begeleider van een toneelworkshop. Hij weet met zijn workshop theatersport een groep van 10 op en top techneuten in korte tijd helemaal uit hun comfort zone te halen. Lachen en leren; dat was het effect. Helemaal top!

Scholen/BSO

Op projectbasis een theatervoorstelling neerzetten, weerbaarheidstraining gecombineerd met drama, rollenspelen of een workshop voor medewerkers in theatersport.

Reactie van een kind op BSO de Springkikker in Deventer

ls Ivo komt dan gaan we leuke dingen doen.

Reactie van MBO-leerling op ROC Aventus

Door rollenspelen leer ik dingen te doen die ik lastig vind. Bijvoorbeeld hoe ik op kritiek moet reageren. Of hoe ik door moet vragen en overzicht te houden in een gesprek.

Weerbaarheid, rots en water, pesten, durven en doen, kinderen, ouder en kind, tiel, kerk avezaath, Ivo Feuth, kindercoaching, weerbaarheidstrainer, speelse kracht, kanjertraining, Rots en Water, Durven en doen

Drama, toneel, workshop, rollenspel, trainingsacteren, presenteren, regisseur, teksttoneel, improvisatie, speelse kracht, Ivo Feuth, tiel, kerk avezaath, regisseur,

Kinderyoga, adem, yogahouding, yoga voor kinderen, speelse kracht, Ivo Feuth, ontspannen Tiel, Kerk Avezaath, www.speelsekracht.nl, Kinderyoga, kinderyoga, ontspanningsoefening, ontspannen

Kinder yogales, yogales, yoga, yogaleraar, meditatie, hatha yoga Tiel, Kerk Avezaath, Ivo Feuth, verstilde kracht, www.verstildekracht.nl